Butik

Viser 1–12 af 1430 resultater

 • En uventet forelskelse

  af Julia Quinn

  1.695,00 DKK Inkl. moms

  Lord Bridgerton har i mange år vidst, at han ville dø ung. Derfor ønsker han ikke at gifte sig med en kvinde, som han vil forelske sig voldsomt i, for så vil det være for hårdt at dø fra hende. Da han møder den unge, bedårende Edwina, der er Årets Fangst, beslutter han straks, at hun skal være hans hustru og sørge for en søn og arving. Desværre er Lord Bridgerton nødt til at indsmigre sig hos Edwinas storesøster, Kate, for Edwina har svoret, at hun aldrig vil gifte sig med en, som ikke er godkendt af søsteren. Men Kate har svoret, at Edwina aldrig vil få lov til at gifte sig med skørtejægeren, Lord Bridgerton.

  Anden del om familien Bridgerton.

  Inkl. indbinding og moms

 • Den Rødhårede Kvinde

  af Orhan Pamuk

  1.595,00 DKK Inkl. moms

  En moderne fabel, der tager udgangspunkt i 1980’erne, hvor 16-årige Cem i sommerferien arbejder som brøndgraver i landsbyen Öngören i Tyrkiet. Hans mester, Mahmut, bliver i løbet af sommeren den faderfigur, som Cem savner, men han forelsker sig også voldsomt i en rødhåret kvinde fra et omrejsende teater.

  Vi følger senere den voksne Cem, der er en succesrig entreprenør. Han lever i et lykkeligt ægteskab med barndomskæresten, Ayse, men da han vender tilbage til Öngören må han indse, at hans egen fortælling om sommeren afviger fra virkeligheden.

  Inkl. indbinding og moms

 • Alt er muligt

  af Elizabeth Strout

  1.495,00 DKK Inkl. moms

  Lucy Barton forlod sin Barndomsby i Midtvesten for at flytte til New York og blive forfatter. I mit navn er Lucy Barton (MP 993) taler hun med sin mor om mange af de lokale i barndomsbyen, og nu bliver flere af dem flettet ind i Alt er muligt. Vi møder mange fattige mennesker og landmænd, der knokler i majsmarkerne, og der er familier, hvor børnene sulter, hvor de er udsat for overgreb, og hvor kvinderne prøver at holde sammen på familien til trods for krige, utroskab og andre  af livets barske vilkår.

  Inkl. indbinding og moms.

 • Parfumesamleren

  af Kathleen Tessaro

  1.795,00 DKK Inkl. moms

  Den selvstændige Grace Munroe kæmper med at leve efter kravene til en overklassehustru i 1950’ernes London. En dag modtager hun et brev om, at hun er arving efter den franske kvinde Eva d’Orsey, som hun aldrig har hørt om.

  Meget mod sin mands vilje drager hun alene til Paris, for at få flere oplysninger om arven.

  I den forbindelse drages hun ind i en besynderlig verden af parfumeskabere.

  Inkl. indbinding og moms.

 • Mit navn er Lucy Barton

  af Elizabeth Strout

  1.295,00 DKK Inkl. moms

  I 1980’erne var Lucy indlagt på et hospital i New York, og da hun vågner efter en operation sidder hendes mor ved hospitalssengen. De har ikke set hinanden, siden Lucy mange år tidligere forlod barndomshjemmet, men moren bliver der i fem dage. De taler mest om folk fra Lucys barndom, men det der fylder er alle de usagte og smertefulde minder.

  Romanen springer mellem hospitalsindlæggelsen, erindringer fra barndommen og Lucys ægteskab og forhold til sine to døtre.

  Inkl. indbinding og moms.

 • Familien Bridgerton – Den ugifte hertug

  af Julia Quinn

  1.695,00 DKK Inkl. moms

  Den frugtbare vicomtesse og den salige vicomte har fået otte børn, og for at gøre det nemt har de alfabetiseret børnenes navne. I Den ugifte hertug følger vi det fjerde af deres børn, Daphne Bridgerton, der er på sin anden sæson i Londons selskabsliv, og derfor er hendes mor desperat efter at få hende gift.

  Også hendes tre ældre brødre skal afsættes, og det er ingen nem opgave for vicomtesse Violet, der udarbejder lange lister med passende ægtefæller. Men én mand har moren advaret Daphne imod at blive set med. Nemlig den ugifte hertug af Hastings, der har ry for at være en værre libertiner.

  Inkl. indbinding og moms.

 • Leksikon i lys og mørke

  af Simon Stranger

  1.695,00 DKK Inkl. moms

  Simon Stranger har skrevet en roman om sin jødiske svigerfamilie, Komissar. Romanen spænder over fire generationer og er opbygget som et leksikon, der fortæller om modstandsfolk, almindelige mennesker og om Gestapo-agenten Henry Rinnan. Da Anden Verdenskrig sluttede bosatte Gerson Komissar sig med kone og børn i det hus, som havde tjent som Henry Rinnans hovedkvarter, og familien fandt efterfølgende spor efter de grusomheder, der var begået.

  Inkl. Indbinding og moms.

 • Et spørgs-målstegn er et halvt hjerte (Bog + Lyd)

  af Sofia Lundberg

  425,00 DKK Inkl. moms

  Elin bor i New York med sin mand Sam. Datteren Alice er flyttet hjemmefra, og Elin er mode-fotograf og vildt optaget af sit arbejde. Så optaget, at da Sam er ved at forlade hende, arbejder hun bare videre. Et brev fra fortiden ændrer alt! For engang gjorde hun noget, der fik hende til at flygte fra Sverige.

  Pris er inkl. moms

 • Et spørgs-målstegn er et halvt hjerte (Bog)

  af Sofia Lundberg

  225,00 DKK Inkl. moms

  Elin bor i New York med sin mand Sam. Datteren Alice er flyttet hjemmefra, og Elin er mode-fotograf og vildt optaget af sit arbejde. Så optaget, at da Sam er ved at forlade hende, arbejder hun bare videre. Et brev fra fortiden ændrer alt! For engang gjorde hun noget, der fik hende til at flygte fra Sverige.

  Pris er inkl. moms

 • Dag 1 (bog + lyd)

  af Andy McNab

  425,00 DKK Inkl. moms

  Andy McNab har skrevet flere bøger om sit liv i hæren. Blandt andet Bravo-2-0, der er filmatiseret og har Sean Bean i hoved-rollen. Som barn blev han forladt af sin mor og voksede op med adoptiv-forældre.

  Der var aldrig penge nok, og de flyttede meget. Allerede som barn begyndte han at blive små-kriminel, og som 16-årig endte han på en institution, som var et fængsel for børn. Herfra kom han i hæren. Det kom til at ændre hans liv for altid.

 • Ser du månen, Daniel (bog + lyd)

  af Puk Damsgård

  315,00 DKK Inkl. moms

  Omskrevet af Hanna og Søren Vinzent

  Daniel Rye rejste til Syrien. Med sine fotos ville han fortælle om hverdagen for det syriske folk. Men to dage efter sin ankomst bliver Daniel kidnappet, og i 13 måneder er han gidsel. Puk Damsgaard fortæller Daniels historie, og hun fortæller også om gidseltagerne og Islamisk Stat.

  Pris inkl. lyd og moms

 • Nicklas Bendtner – Begge sider (bog + lyd)

  af Rune Skyum-Nielsen

  315,00 DKK Inkl. moms

  Bearbejdet af Sanne og Poul Holm

  ”Lys og mørke. Jeg kender ikke andet. Sådan er mit liv. Før var det lyset, der fyldte. Det gode. Jeg var den evige optimist. Det er jeg ikke længere. Ikke særlig tit. Det er en lang historie.

  Nicklas Bendtner fortæller om livet både på fodboldbanen og privat. Et liv med store op- og ned-ture.

  Pris inkl. lyd og moms.

Viser 1–12 af 1430 resultater