Butik

Viser 1–12 af 1625 resultater

 • Diamantblikket

  af Quinn, Kate

  2.195,00 DKK Inkl. moms

  Da Anden Verdenskrig bryder ud, melder Mila sig som finskytte for Sovjetunionen – et helt andet liv, end det hun ellers har ført som alenemor og historiestuderende i Kiev. Ved fronten kæmper Mila mod tyskerne og mod fordomme om kvinder som skytter, men hun beviser sit værd og ender med et drabstal på 309. Som stor nationalhelt bliver hun hjemkaldt fra fronten og sendt til USA for at møde præsidenten og hans hustru, Eleanor Roosevelt, men et attentat mod præsidenten får alles øjne til rettes mod Mila.

  Bogen, der er baseret på virkelige hændelser, følger tre spor, Mila, dagbogsnotater fra Eleanor Roosevelt og en amerikansk snigskytte.

  2 bind

 • Gøgeungen

  af Läckberg, Camilla

  2.095,00 DKK Inkl. moms

  Den berømte fotograf Rolf Stenklo er i gang med at hænge en udstilling op i sit showroom i Fjällbacka. Han har kryptisk sagt, at udstillingen ’omsider skal fortælle sandheden’, men ikke hvilken sandhed, det drejer sig om. Samtidig fejrer hans venner fra ungdommen i Stockholm, forlæggeren Elisabeth og den Nobelprisnominerede forfatter Henning, deres guldbryllup i Store Hotellet ved siden af.

  Da Rolf næste morgen findes myrdet, får Patrik Hedström fra Tanumshede Politistation en svær opgave at arbejde med.

  Rolfs planlagte udstilling viser sig at rumme billeder af den smukke transseksuelle Lola, der døde i Stockholm i 1980 under mystiske omstændigheder. Og det vækker Patriks kone Ericas interesse som muligt emne for hendes næste bog.

  2 bind

 • Ikke en Snitch (Bog)

  af Nyegaard, Søren

  240,00 DKK Inkl. moms

  Det er aldrig i orden at sladre! Eller er det?

  Troels er gode venner med Victor. De går i samme klasse. Troels er klassen søde dreng. Ham, der altid hjælper til, når der skal ryddes op, eller samles ind til klasse-kassen. Victor plejer at hjælpe ham, men det er som om, han har trukket sig fra deres venskab.

  Nu er Victor mere sammen med de lidt rå typer. Men det er forhåbentlig ikke, fordi han hjælper dem med at sælge stoffer …

  ISBN: 978-87-94089-69-2, faust: 136769391

 • Franciska

  af Braad, Agnete

  1.795,00 DKK Inkl. moms

  I 1917 forlod den unge Franciska Clausen sit barndomshjem i Aabenraa for at afprøve sit malertalent hos de store undervisere ude i Europa. Det var en mandsdomineret verden, og Franciska måtte kæmpe hård for anerkendelse, men hendes møde med den franske maler, Fernand Léger, ændrede livet for den unge kvinde, og sammen med Fernand indledte hun både et arbejdsfællesskab og et kærlighedsforhold. Da hun vendte tilbage til Danmark i 1931, blev hendes kunst slet ikke forstået, og først efter 1945 bliver hun anerkendt i Danmark.

  2 bind

 • Strøm

  af Holbek, Michael

  1.795,00 DKK Inkl. moms

  Alle drømme synes at kunne gå i opfyldelse i tresserne og halvfjerdserne, men for elektrikeren Eivind, der knokler løs, ændres familiens drømme efterhånden som tiden går og dermed forskubber balancen i familien sig også. Hustruen, Vigga, længes efter noget andet og bedre, og mens sønnen Kim vokser op og forsøger at frigøre sig fra det hele, så tjener svogeren, Bruno, gode penge på hashhandel til hippierne.

  En barsk roman, der med sort humor fortæller om en dansk håndværkerfamilie i perioden 1966-1987.

  2 bind

 • Ikke en Snitch (Bog+Lyd)

  af Nyegaard, Søren

  425,00 DKK Inkl. moms

  Det er aldrig i orden at sladre! Eller er det?

  Troels er gode venner med Victor. De går i samme klasse. Troels er klassen søde dreng. Ham, der altid hjælper til, når der skal ryddes op, eller samles ind til klasse-kassen. Victor plejer at hjælpe ham, men det er som om, han har trukket sig fra deres venskab.

  Nu er Victor mere sammen med de lidt rå typer. Men det er forhåbentlig ikke, fordi han hjælper dem med at sælge stoffer …

  ISBN: 978-87-94089-70-8, faust: 136769383

 • Atlas – Historien om Pa Salt

  af Riley, Lucinda, Whittaker, Harry

  2.495,00 DKK Inkl. moms

  Da Lucinda Riley desværre gik bort i 2021, er det ikke hende selv, der afslutter serien om de syv søstre, men hendes søn, Harry Whittaker, der fik fortalt historien af moren og overdraget ansvaret for sidste bind. Igennem de foregående bøger, er det til stadighed blevet mere og mere mystisk, hvorfor Pa Salt lod sig begrave så hurtigt og utraditionelt, at hans elskede piger ikke kunne få lov til at sige et sidste farvel. Nu får læserne endelig forklaringen på hvem deres adoptivfar, Pa Salt, i virkeligheden var, og hvorfor han adopterede søstrene.

  2 bind

 • Mindernes hus

  af Taylor, Mary Ellen

  2.095,00 DKK Inkl. moms

  Med morens urne i bilen er Lucy Kincaid på vej til en lille by Cape Hudson i Virginia, tynget af sorg og spørgsmål. Lucy har aldrig kendt andre familiemedlemmer end moren, så hvorfor arver hun pludselig et stort, smukt hus ved kysten?

  Bogen følger også den ældre dame,Catherine Hedrick Buchanan, der tidligere ejede huset. Hun startede i huset som tjenestepige 12 år gammel i 1900, men med hårdt arbejde, held og uheld ender Cathrine som ejer af den smukke ejendom.

  2 bind

 • Sommer på slottet

  af Bohnet, Jennifer

  1.695,00 DKK Inkl. moms

  Efter at være landet på sit franske slot, opdager Pixie, at hendes afdøde mand har installeret en ung pige med en lille søn i et hus i slottets have. Men hvordan kender Pixies mand, Frank, den unge pige? Pixie var sikker på, at Frank aldrig kunne have været hende utro, men da han er omkommet i en bilulykke, kan han ikke fortælle hende noget. Sammen med Franks død forsvandt også drømmen om at bruge slottet som skriverefugium for forfattere, men Pixie beslutter sig for at have en skøn sommer der, før hun sælger slottet.

  1 bind

 • Fra i nat sover jeg på taget

  af Grøndahl, Jens Christian

  1.595,00 DKK Inkl. moms

  Romanens mandlige fortæller har fået en diagnose på en uhelbredelig sygdom. Oven i det bliver han skilt fra sin kone gennem mange år, og han har også måttet skyde en hvid pil efter sine forfatterdrømme. Pludselig på stien foran ham i Fælledparken står hans ungdomskæreste, Anna – efter 37 år! Og mødet med hende får mange ting til at falde på plads.

  En roman om kærlighed, sygdom, ungdom og aldring kombineret med en aktuel fortælling om medier og #MeToo.

  1 bind

 • Kriger uden maske

  af Holst. Hanne-Vibeke

  2.195,00 DKK Inkl. moms

  Hanne-Vibeke Holst har skrevet en biografisk roman om kunstneren Sonja Ferlov Mancoba med afsæt i hendes efterladte papirer, breve, fotografier og dagbøger.

  Sonja (1911-1985) starter på Kunsthåndværkerskolen i København og fortsætter på Kunstakademiet. Hun bliver en del af gruppen af unge, progressive kunstnere, blandt andre Ejler Bille og Richard Mortensen. Da hun i 1937 flytter til Paris, møder hun Ernest Mancoba (1904-2002), som bliver hendes elskede sjæleven for livet, men da krigen bryder ud, bliver han som sort, sydafrikansk, britisk statsborger interneret for resten af krigen, og hun hutler sig igennem hverdagen på sult og cigaretter. Bogen slutter ved krigens slutning.

  2 bind

 • Mors dreng

  af Hughes, Adrian

  1.895,00 DKK Inkl. moms

  Da Adrian Hughes mor, Jette, dør, efterlader hun et brev, hvor hun overfuser Adrians brødre. Her i bogen prøver Adrian at forstå sin opmærksomhedskrævende og konfliktsøgende mor ved at undersøge morens opvækst. Det er en rystende livshistorie om den på ydersiden så perfekte og varme far, byggematadoren Thorvald Dreyer, som når at være gift tre gange, og på bagsiden en familie, som lever livet med vilde intriger, falske graviditeter, hemmelige adoptioner, mystiske dødsfald – alt sammen i mondæne rammer.

  2 bind

Viser 1–12 af 1625 resultater