Butik

Viser 1–12 af 1597 resultater

 • Uglens øje

  af Gazan, Sissel-Jo

  1.995,00 DKK Inkl. moms

  Her i den selvstændige opfølger til Dinosaurens fjer (MP 633) og Svalens graf (MP 753) lancerer et dansk medicinalfirma et produkt, Trimixal, der virker fantastisk godt mod depression. Men en forsker finder ud af, at der er blevet fusket med forskningsresultaterne, og at medicinen i virkeligheden har alvorlige bivirkninger, og nu lurer en skandale, som involverer den kompromisløse medicinaldirektør, Tonny Engaard, farmakonomen Sille Bjergager og tidligere efterforsker Søren Marhauge.

  2 bind

 • Det er de unge som forsvinder

  af Ringhof, Lise & Valeur, Erik

  2.295,00 DKK Inkl. moms

  Her i sidste bind i ”Brinch-trilogien” følger vi Thomas’ datter Liv og Jakobs søn, Tobias og deres yngre søskende Frederik og Katrine.

  Vi er i 1990-2015, og mens Danmark passerer årtusindeskiftet, har Thomas og Jakob svært ved at følge deres børns elektroniske verden, mens børnene tager afstand fra forældrenes fortravlede og overfladiske liv. Tobias forlader Svendborg uden planer for fremtiden, og Liv tager hyre på en coaster og sejler til Fjernøsten. Livs yngre halvbror, Frederik, fristes af drømme om at kæmpe som soldat ude i verden, mens Tobias’ lillesøster, Katrine, kæmper for at komme ud af ensomheden. Både Frederik og Katrine tager en stor beslutning, der splitter familien.

  3 bind

 • At træde i karakter

  af Rasmussen, Anders Fogh

  1.895,00 DKK Inkl. moms

  Den forhenværende statsminister og NATO-generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, fortæller her om sine rødder og det, der var med til at forme ham som menneske. Han fortæller om opvæksten på gården i Hvidding og om tiden på Viborg Katedralskole, om forelskelsen i sin kone, Anne Mette, og om forsøget på at forene familiemennesket med politikeren.

  Første bind af to bøger om Anders Fogh Rasmussen og hans liberale verdenssyn, som han har hentet inspiration til fra blandet andet Kierkegaard og Grundtvig.

  2 bind

 • Karolines kærlighed

  af Leine, Kim

  1.995,00 DKK Inkl. moms

  En smuk russer, Mikhail Petrov, lover at kickstarte Karolines politiske karriere i Danmark, og da Karoline både er ambitiøs og forelsket, går hun med på at samarbejde. Hendes far er stifteren af højrefløjspartiet, Demokratisk Alliance, og mange regner med, at Karoline vil få en fremtrædende rolle i partiet, når hun ved valgstart vender hjem fra arbejdet som forsvarsattaché ved den danske ambassade i Moskva.

  Samtidig får hendes ekskæreste, journalisten Jesper Skov, til opgave at grave i hendes families rolle under besættelsen.

  Første bind i en romantrilogi om den magtbegærlige Karolines politiske karriere.

  2 bind

 • Annas sang

  af Koppel, Benjamin

  2.095,00 DKK Inkl. moms

  Som eneste pige i en jødisk familie er Hannahs drøm om at bliver musiker kompliceret. Slægtens ære står på spil for familien, da Hannahs fire storebrødre en efter en gifter sig med ikke-jødiske kvinder, og dermed trækker familiens anseelse ned. Den dominerende mor retter sine øjne på Hannah, for nu er det op til hende at redde familieæren ved at gifte sig med den franske Francois. Men Anna ønsker ikke at opgive musikken eller danske Aksel, og pludselig besætter Tyskland Danmark og alt forandres.

  2 bind

 • Sidste sommer på Lindö

  af Holmgren, Eleonora

  1.995,00 DKK Inkl. moms

  En drøm om døden overbeviser Britta om, at det bliver hendes sidste sommer, og den har hun tænkt sig at tilbringe i sit sommerhus på Lindö, som hun plejer. Desværre er Brittas datter af en hel anden mening, så det ender med, at Britta må snyde datteren og luske sit til Lindö alene. I sommerhuset overrasker Britta en ung mand, Adam, som er brudt ind i hendes hus for at få nattely. Adam får lov til at blive, hvis han hjælper til, men det er bestemt ikke nemt for det umage par leve med hinandens usædvanlig mange særheder.

  2 bind

 • Sten saks papir

  af Feeney, Alice

  1.995,00 DKK Inkl. moms

  Et weekendophold i Skotland er lige det Adam og Amelia Wright trænger til. De har ti års bryllupsdag, men samlivet halter og Amelie overvejer en skilsmisse. Hvert år på deres bryllupsdag, skriver Amelie et brev til Adam, som hun aldrig lader ham læse. Før nu!

  Adam er en distræt arbejdsnarkoman, der lider af ansigtsblindhed i ekstrem grad, og da feriestedet viser sig at være en gammel, forladt kirke, ender turen med at blive et yderst skræmmende mareridt.

  2 bind

 • Mord på kostskolen

  af Riley, Lucinda

  2.295,00 DKK Inkl. moms

  På kostskolen Skt. Stephens dør en elev pludseligt. Drengen, der gik på sidste årgang, var ikke speciel populær. Han holdt sig ikke tilbage, når det gjaldt mobning og lod sig ikke irettesætte. På samme tid findes en lærer død i sit hjem, og politiet får mistanke om, der er sket noget kriminelt.

  Jazmine Hunter, blandt venner Jazz, har forladt sin stilling som politiassistent i afdeling for personfarlig kriminalitet i London og slået sig ned i et lille hus i Norfolk. Nu opsøges hun af sin gamle chef, som overtaler hende til at lede sagen.

  Efterhånden som hun får gravet kendsgerninger frem, tegner der sig et mønster af årtiers løgne og fortielser, og i sidste øjeblik får hun den oplysning, som får hele puslespillet til at gå op.

  2 bind

 • Vingården for vilde drømme

  af Sästrand, Caroline

  1.995,00 DKK Inkl. moms

  I Stockholm bor Erica med sin kæreste, men hun er tynget af sorg og føler, hun må væk fra sit liv, så hun tager en weekendtur til kystbyen Arild, syd for Halmstad. Her indlogerer hun sig i et ombygget hønsehus på en vingård. Vingården drives af Marcus og hans gamle farfar, men det ser skidt ud med økonomien, og Marcus er nervøs for fremtiden. Hans farfar derimod har barske minder fra fortiden, der langsom toner frem i lyset og sætter hans liv i relief.

  2 bind

 • Svigt og savn (Bog+Lyd)

  af Nyegaard, Søren

  425,00 DKK Inkl. moms

  Mia bor alene med sin far. Hun stjæler – mest for at få nok at spise, for hendes far drikker alle pengene væk. Faren har næsten altid besøg af sine druk-kammerater, og nogle gange er de ret nærgående, så Mia hader at være hjemme. Hun kan heller ikke have kammerater på besøg, så hun føler sig tit ensom.

  Lone er læge, og hendes mand er i militæret og rejser på lange, hemmelige missioner i udlandet. De har ingen børn, så Lone føler sig tit ensom.

  ISBN: 978-87-94089-64-7, Faust: 135355518

 • Svigt og Savn

  af Nyegaard, Søren

  240,00 DKK Inkl. moms

  Mia bor alene med sin far. Hun stjæler – mest for at få nok at spise, for hendes far drikker alle pengene væk. Faren har næsten altid besøg af sine druk-kammerater, og nogle gange er de ret nærgående, så Mia hader at være hjemme. Hun kan heller ikke have kammerater på besøg, så hun føler sig tit ensom.

  Lone er læge, og hendes mand er i militæret og rejser på lange, hemmelige missioner i udlandet. De har ingen børn, så Lone føler sig tit ensom.

  ISBN: 978-87-94089-63-3, Faust: 135355364

 • En hemmelighed jeg ikke vil have (Bog+Lyd)

  af Strunk, Lykke

  425,00 DKK Inkl. moms

  Det at blive mobbet i skolen kan også påvirke voksenlivet. Både for den, der har været med til at mobbe andre, og den, der har været offer for mobning. Det ved Eva sådan set godt. Hun er lige startet i sit første job som lærer i folkeskolen. De har tema-uge om mobning. Det minder Eva om Freja, som Eva gik i klasse med i folkeskolen. Freja blev mobbet, og Eva får brug for at finde ud af, hvordan Freja har det i dag. Eva finder hende på Facebook. Men er Freja overhovedet interesseret i at møde en fra sin fortid?

  ISBN 978-87-94089-66-1/faust 135302686

Viser 1–12 af 1597 resultater